• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Sisteme » Sistemul swisspor FUNDAMENT

Sistemul swisspor FUNDAMENT

                   Polistiren izolare fundatie - Swisspor

     
     Procesul de termo-hidroizolare a fundatiei casei reprezinta una dintre cele mai importante etape în constructia acesteia, cu statutul de locuinta sanatoasa si sigura. Daca o cladire nu este bine termohidroizolata la baza ei, în timp, apa care se infiltreaza prin zidurile subsolurilor sau se ridica prin capilaritate, duce la deteriorarea acesteia, se instaleaza igrasia si mucegaiurile, iar efectele nu pot fi stopate, ci doar atenuate.

Polistiren izolare fundatie       O baza nesigura a unei cladiri pune în ­pericol stabilitatea acesteia,
termo-hidroizolarea nefiind ­numai o masura preventiva împotriva ­inundarii ­subsolurilor sau aparitiei igrasiei, petelor de umezeala, nesiguranta instalatiilor electrice etc., ci una ce asigura si protejeaza structura de rezistenta a casei, aspectul, estetica si siguranta sanatatii locatarilor.
 
 
      O fundatie proiectata sau executata defectuos pune în deosebit pericol întreaga structura a casei, iar reparatiile ulterioare sunt dificil, daca nu imposibil de executat. În functie de terenul de fundare, de suprastructura si de alti factori se pot gasi o multitudine de solutii de fundare: fundatii continue sub ziduri, fundatii izolate sub stâlpi, radier general care este prezent sub întreaga constructie, fundatii pe piloti – existente în cazul terenului slab de fundare, fundatii în trepte sau combinatii dintre ele. 
 
     
    Termo-hidroizolarea fundatiei este importanta în aceeasi masura si la casele fara subsol, deoarece la acestea, protejate necorespunzator, începe rapid procesul de capilaritate-osmoza, respectiv umezirea peretilor începând de la baza si ridicându-se spre partea superioara, cu implicatiile corespunzatoare asupra sanatatii locatarilor, esteticii casei si structurii de rezistenta a acesteia.


      swisspor vine in ajutorul vostru cu doua sisteme pentru termo-hidroizolarea fundatiilor:
 

 Sistemul FUNDAMENTSistemul FUNDAMENT
se adreseaza cladirilor fara subsol ....
Sistemul FUNDAMENT PlusSistemul FUNDAMENT Plus 
se adreseaza cladirilor cu subsol ....


 
              
            


Catalog swisspor 2024
Catalog Produse 2024

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj