• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Despre noi

swisspor este o companie elvetiana cu o experienta de peste 50 ani in domeniul izolatiilor. Compania si-a extins prezenta pe mai multe piete europene, desfasurandu-si activitatea in fabrici din Elvetia si Europa.

Traditia si experienta internationala inseamna un plus strategic de flexibilitate si dinamism. Increderea, flexibilitatea si cultura calitatii fac parte din atitudinea swisspor consolidand traiectoria acestui parcurs exemplar.
 
Prezent pe piata romaneasca din 1998, swisspor este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si sisteme de termo, fono si hidroizolatii, respectand standardele europene din domeniu.
 
Cu ajutorul produselor swisspor care se aliniaza cerintelor legislatiei europene, consumul energetic al cladirilor este optimizat in conditiile cresterii confortului iar uzul complementar al serviciilor menajeaza sensibil resursele financiare ale partenerilor grupului.
 
Adaptandu-se unei piete aflata in perpetua miscare, swisspor Romania investeste in retehnologizari si extinderi, rezultatul unei evolutii strategice gandite pe termen lung ce vizeaza un singur lucru: cultura calitatii.
 
In cele doua unitati din Romania, swisspor Ploiesti si Isopor Cluj, grupul mobilizeaza o echipa solida in cadrul careia perseverenta manageriala si daruirea personalului calificat pozitioneaza activitatea pe coordonatele calitatii totale.
 
Clientii  swisspor Romania sunt cea mai importanta  investitie.
 
Structura la nivel national de agenti de vanzari si distributie, facilitatiile logistice, costituie garantia seriozitatii si preocuparii vizavi de orice solicitare este adresata grupului swisspor Romania.
 
Profesionalismul si entuziasmul lor a facut din swisspor Romania un partener respectat si de incredere.
 
Sarbatorim impreuna aniversarea swisspor Romania de 25 de ani, timp in care am devenit un partener de incredere si respectat datorita produselor de calitate!Catalog swisspor 2024
Catalog Produse 2024

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj