• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Materiale auxiliare » swisspor elemente de fixare

Materiale auxiliare necesare pentru aplicarea corecta a polistirenului expandat pe fatada

Plasa din fibra de sticla
Reprezinta elementul de armare care are rolul de a impiedeca formarea fisurilor cauzate de tensiunile termice si de a prelua din eforturile care solicita invelisul cladirii. O tesatura din fibra de sticla de calitate, este rezistenta la agentii alcalini, are ochiurile de 4x4 mm si o masa specifica de minim 145 g/m2. swisspor recomanda folosirea unei tesaturi din fibra de sticla cu masa specifica de 160 g/m2. Forma de prezentare: Rola 50 m2.
Dibluri pentru polistiren
Sunt elemente executate din polietilena (ceea ce confera rezistenta sporita la smulgere si forfecare) si sunt folosite pentru fixarea suplimentara a termoizolatiei pe stratul suport (beton, zidarie din caramida, BCA).
Diblurile pentru polistiren pot avea tija din polipropilena sau tija metalica in functie de grosimea materialului si de tipul stratului suport.
 


Amorsa se va utiliza la impregnarea stratului-suport ,atat in cazul finisajelor pe baza de vopsea cât si la cele pe baza de tencuieli decorative. Este un produs pe baza de apa, foarte rezistent la mediul alcalin. Are rolul de a egaliza absorptia si de a imbunatati aderenta materialelor de finisaj la stratul-suport.

Profile speciale

Profil  de colt
Utilizand profilul se obtine o muchie a constructiei cu o geometrie perfecta si rezistenta mecanica. Este disponibil in variantele PVC/AL. Plasa de fibra de sticla din alcatuirea produsului va dubla prin suprapunere plasa de armare. Forma de prezentare: bara 2,5 ml.
Profilul de soclu
De multe ori neglijat, acest profil are un rol foarte important in realizarea unei fatade cu o planeitate corespunzatoare. Se fixeaza orizontal la cota de montaj a polistirenului. Se fixeaza cu dibluri 8 x 60 mm dispuse la 30 cm distanta. Eventualele denivelari ale peretelui sunt obligatoriu preluate prin distantieri. Forma de prezentare: bara 2 ml.
Profil cu picurator
Prevazut cu plasa din fibra de sticla si picurator, cu muchie profilata din PVC, se poate aplica rapid si profesional la muchiile orizontale ale balcoanelor si ferestrelor. Picuratorul impiedica prelingerea apei pe plafonul balconului sau scurgerea apei pe spaletii ferestrelor. Forma de prezentare: bara 2,5 ml.

Catalog swisspor 2024
Catalog Produse 2024

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj