• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Noutati » Termoizolatii si materiale de izolare termica - Ce trebuie sa stii pentru o eficienta energetica maxima

Termoizolatii si materiale de izolare termica - Ce trebuie sa stii pentru o eficienta energetica maxima

Termenul de termoizolatii reprezinta un ansamblu de materiale si tehnici utilizate pentru a reduce transferul de caldura intre interiorul si exteriorul unei cladiri. Scopul principal al termoizolatiilor este de a mentine o temperatura confortabila in interior, indiferent de conditiile externe, si de a reduce costurile de incalzire si racire.
 
Materialele de termoizolație Swisspor pot include polistiren expandat (EPS), spuma poliuretanica, vata minerala, izolatie din fibra si alte optiuni. Aceste materiale sunt proiectate pentru a avea o conductivitate termica redusa, ceea ce inseamna ca limiteaza transferul de caldura prin conductivitate intr-o cladire.
 
1. Polistiren expandat (EPS) -  este un material usor si rezistent, cu proprietati izolatoare bune. Este disponibil in panouri sau placi si poate fi utilizat atat pentru izolarea peretilor exteriori, cat si pentru izolarea pardoselilor si a acoperisurilor.
 
2. Vata minerala - este fabricata din fibre minerale, cum ar fi sticla sau rocile bazaltice. Vata minerala are o buna rezistenta la foc si proprietati izolatoare eficiente. Este folosita adesea pentru izolarea acoperisurilor si a peretilor.
 
3. Poliuretan expandat (PUR) - este un material plastic rigid cu proprietati izolatoare excelente. Este adesea utilizat pentru izolarea termica a cladirilor comerciale si industriale, dar si pentru izolarea acoperisurilor si a pardoselilor in constructiile rezidentiale.
 
4. Vata minerala bazata pe fibra - este un material ecologic, fabricat din lemn si alte fibre vegetale. Are proprietati izolatoare bune si poate fi utilizat in diverse aplicatii de termoizolatie.
 
5. Spumă poliuretanica - este un material expandabil care se extinde si se întareste atunci cand este aplicat. Are proprietati izolatoare excelente si poate fi utilizat pentru a sigila crapaturile si golurile din structura cladirilor.
 
Este important sa selectezi materialele pentru termoizolatii in functie de cerintele specifice ale cladirii tale, cum ar fi rezistenta la foc, conductivitatea termica, protectia impotriva umiditatii si a mucegaiului, precum si costurile si factorii de mediu.
 
Termoizolatiile Swisspor si alte produse similare pot juca un rol important in crearea unui mediu confortabil si eficient energetic intr-o cladire. Este intotdeauna recomandat sa consulti specialisti in domeniu sau sa te adresezi unor surse actualizate pentru informatii specifice despre termoizolatiile Swisspor disponibile in prezent.

Catalog swisspor 2024
Catalog Produse 2024

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj