• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Noutati » swisspor – Aniversare 20 de ani

swisspor – Aniversare 20 de ani


swisspor este o companie elvetiana cu o experienta de peste 50 ani in domeniul izolatiilor.  Compania si-a extins prezenta pe mai multe piete europene, desfasurandu-si activitatea in 17 fabrici din Elvetia si Europa.
Traditia si experienta internationala inseamna un plus strategic de flexibilitate si dinamism. Increderea, flexibilitatea si cultura calitatii fac parte din atitudinea swisspor consolidand traiectoria acestui parcurs exemplar.
Prezent pe piata romaneasca din 1998, swisspor este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si sisteme de termo, fono si hidroizolatii, respectand standardele europene din domeniu.
Folosind materiale swisspor, consumul energetic al cladirilor este optimizat in conditiile cresterii confortului,iar uzul complementar al serviciilor menajeaza sensibil resursele financiare ale partenerilor grupului.
Adaptandu-se unei piete aflata in perpetua miscare, swisspor Romania investeste in retehnologizari si extinderi, rezultatul unei evolutii strategice gandite pe termen lung ce vizeaza un singur lucru: cultura calitatii.
In cele doua unitati din Romania, swisspor Ploiesti si Isopor Cluj  grupul mobilizeaza o echipa solida in cadrul careia perseverenta manageriala si daruirea personalului calificat pozitioneaza activitatea pe coordonatele calitatii totale.
Clientii  swisspor Romania sunt cea mai importanta  investitie.
Structura la nivel national de agenti de vanzari si distributie, facilitatile logistice costituie garantia seriozitatii si preocuparii vizavi de orice solicitare este adresata grupului swisspor Romania.
Pentru ca swisspor si-a facut o datorie din a investi in oameni.
Profesionalismul si entuziasmul lor a facut din swisspor Romania un partener respectat si de incredere.
Citeste despre istoria firmei swisspor in Romania si experienta acumulata pe piata romaneasca pe parcursul celor 20 de ani!
Sarbatorim impreuna aniversarea swisspor Romania de 20 de ani, timp incare am devenit un partener de incredere si respectat datorita produselor de calitate!
 

 
Catalog swisspor 2024
Catalog Produse 2024

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj