• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Noutati » Optimizarea eficientei energetice: Rolul izolatiei termice cu placi de polistiren expandat (EPS)

Optimizarea eficientei energetice: Rolul izolatiei termice cu placi de polistiren expandat (EPS)

Intr-o lume in care constientizarea impactului asupra mediului si eficienta energetica sunt tot mai importante, izolarea termica a devenit o preocupare majora in industria constructiilor. Printre materialele utilizate pentru aceasta scop se numara si placile de polistiren expandat (EPS), care sunt adaptate pentru diferite domenii de utilizare, fie ca vorbim despre izolarea elementelor de constructii fara aplicatii portante sau despre utilizarea lor in sisteme protejate.

 

EPS 50: Izolarea termica a elementelor de constructii, fara aplicatii portante

EPS 50 este ideal pentru izolarea termica a elementelor de constructii care nu necesita suport portant suplimentar. Acest tip de polistiren expandat poate fi utilizat in sisteme protejate, oferind o izolatie termica eficienta si protectie impotriva pierderilor de caldura in cladiri. Este potrivit pentru aplicarea in diverse contexte, de la pereti exteriori in structuri usoare la izolarea intre grinzi sau capriori.
 

EPS 60 si EPS 70: Izolarea Termica in Diverse Elemente de Constructie

EPS 60 si EPS 70 sunt recomandate pentru izolarea termica la sarpante din lemn, plafoane suspendate sub acoperisuri sau sub plansee dispuse peste spatii reci. Aceste tipuri de EPS sunt de asemenea potrivite pentru izolarea peretilor despartitori si a peretilor exteriori in structuri usoare. Ele pot fi utilizate intre grinzi sau capriori in sisteme protejate si la rosturi de dilatatie, contribuind la cresterea eficientei energetice a cladirilor.
 

EPS 80 F si EPS 80 Veritas: Izolarea Termica in Sisteme Compuse la Exterior (ETICS)

EPS 80 F si EPS 80 Veritas sunt produse specializate, concepute pentru utilizarea in cadrul sistemelor compozite de izolare termica la exterior (ETICS). Aceste sisteme sunt eficiente in reducerea pierderilor de caldura si in cresterea confortului termic al cladirilor. Atat EPS 80 F, cat si EPS 80 Veritas sunt adaptate atat pentru cladirile noi, cat si pentru reabilitarea celor vechi, conform standardelor europene.
 

Utilizarea placilor de polistiren expandat in izolarea termica a devenit o practica comuna in industria constructiilor, datorita eficientei lor in reducerea pierderilor de caldura si in optimizarea eficientei energetice a cladirilor. De la EPS 50 pana la EPS 80 Veritas, aceste materiale sunt adaptate pentru diverse domenii de utilizare, contribuind la cresterea confortului si reducerea costurilor asociate incalzirii si racirii in cladiri.

Catalog swisspor 2024
Catalog Produse 2024

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj