• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swisspor EPS - Panta

  swisspor EPS - Panta

 • swisspor EPS T Fono

  swisspor EPS T Fono

 • EPS Grafitat - swisspor LAMBDAPor

  swisspor LAMBDA - EPS Grafitat

»
Sisteme » Sistemul swisspor pentru pardoseli

Sistemul swisspor pentru pardoseli


Sistemul swisspor pentru pardoseli realizeaza termoizolatia, fono izolatia si cadrul suport pentru incalzirea in pardoseala.Solutiile si produsele Swisspor corespund celor mai exigente specificatii tehnice fiind aplicabile in diferite tipuri de constructii (rezidentiale,de utilitate publica sau industriale).

In functie de tipul de aplicatie produsele din cadrul sistemului Swisspor pentru pardoseli sunt urmatoarele:

swisspor EPS

Produse standard din polistiren expandat utilizate pentru realizarea termoizolarii in cadrul sistemului swisspor pentru pardoseli. Produsele EPS Roll sunt produse caserate cu aluminiu sau folie PE putind fii utilizate ca strat suport pentru incalzirea in pardoseala , in combinatie cu produsele standard in sistem dala flotanta.

Produsele standard si roll utilizate in functie de gradul de incarcare a pardoselii sunt:
Vezi produsele --> 

swisspor Fono

 
Produse speciale  obtinute prin ecruisarea blocurilor de polistiren expandat. Prin modificarea remanenta a structurii interioare a materialui,se confera propietati de izolare fonica si la zgomot de impact pe linga cele de izolare termica.

Ambele produse EPST Fono si EPST  Fono Roll pot fi utilizate in combinatie cu produsele standard in sistem dala flotanta pentru termo si fono izolarea paroselilor

Produsul EPST Fono Roll este compus din lamele din polistiren fono absorbant caserate cu folie PE armata cu fibre PP, imprimata cu grila de croire.Produsul poate fi utilizat ca strat suport  in cazul incalzirii in pardoseala.
 

Catalog Produse 2018

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est 107060 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj