• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Sisteme » Sistemul swisspor pentru pardoseli

Sistemul swisspor pentru pardoseli


Sistemul swisspor pentru pardoseli realizeaza termoizolatia, fono izolatia si cadrul suport pentru incalzirea in pardoseala.Solutiile si produsele swisspor corespund celor mai exigente specificatii tehnice fiind aplicabile in diferite tipuri de constructii (rezidentiale,de utilitate publica sau industriale).

In functie de tipul de aplicatie produsele din cadrul sistemului swisspor pentru pardoseli sunt urmatoarele:

swissporEPS

Produse standard din polistiren expandat utilizate pentru realizarea termoizolarii in cadrul sistemului swisspor pentru pardoseli. Produsele EPS Roll sunt produse caserate cu aluminiu sau folie PE putind fii utilizate ca strat suport pentru incalzirea in pardoseala , in combinatie cu produsele standard in sistem dala flotanta.

Produsele standard si roll utilizate in functie de gradul de incarcare a pardoselii sunt:
Vezi produsele --> 

swissporFONO

 
Produse speciale  obtinute prin ecruisarea blocurilor de polistiren expandat. Prin modificarea remanenta a structurii interioare a materialui,se confera propietati de izolare fonica si la zgomot de impact pe linga cele de izolare termica.

Ambele produse EPST FONO si EPST  FONO Roll pot fi utilizate in combinatie cu produsele standard in sistem dala flotanta pentru termo si fono izolarea pardoselilor

Produsul EPST FONO Roll este compus din lamele din polistiren fono absorbant caserate cu folie PE armata cu fibre PP, imprimata cu grila de croire.Produsul poate fi utilizat ca strat suport  in cazul incalzirii in pardoseala.
 
In ce consta un astfel de sistem?

Sistemul presupune aplicarea de swissporEPS FONO Roll- material cu proprietati elastice, fonoabsorbante, care sa separe structura planseului de cea a partii supusa exploatarii, cu alte cuvinte un sandwich – planseu - fonoizolatie – pardoseala, bine delimitate si izolate unele fata de altele. Acest lucru va duce la stoparea zgomotelor in zona unde se produc, fara a strabate structurile catre celelalte spatii ale constructiei.

Etapele executiei lucrarii 

Prima etapa este pregatirea stratului suport, eliminarea eventualelor straturi de sapa sau alte materiale ce pot fi amplasate pe placa de beton. Se asigura aprovizionarea cu materialul izolator swissporEPS FONO Roll (2 cm grosime).


In cazul in care se aplica un strat mai gros de izolatie, recomandarea swisspor este suprapunerea peste placa de beton a doua straturi de izolatie prin utilizarea unor placi standard de swissporEPS 120 sau EPS 150 combinate cu swissporEPS FONO Roll care sa acopere grosimea necesara.

Peste placa de beton se aplica o folie de polietilena cu rol de etansare a materialului izolator impotriva eventualei umezeli. Intre placile de izolatie si perete, pe tot perimetrul, se va aplica banda perimetrala cu o inaltime care sa depaseasca cu cel putin 2 cm fata de cota finala, inclusiv sapa ce se va turna peste izolatie.
 

Catalog Produse 2021

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj