• Sistemul swisspor pentru pardoseli

    Sistemul swisspor pentru pardoseli

  • swisspor EPS - Panta

    swisspor EPS - Panta

  • swisspor EPS T Fono

    swisspor EPS T Fono

  • EPS Grafitat - swisspor LAMBDAPor

    swisspor LAMBDA - EPS Grafitat

»
Politica swisspor GDPR

POLITICA SWISSPOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Stimati Parteneri

 
Avand in vedere ca, din data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare prevederile Regulamentului 679/2016 al Uniunii Europene Privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si libera circulatie a acestor date
 
SWISSPOR SA
 
Va informeaza asupra politicii adoptate privind modul cum prelucram si protejam datele dumneavoastra personale:
 
  1. De ce prelucram datele dumneavoastra personale?
 
Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in vederea indeplinirii intereselor noastre legitime de afaceri, pentru executarea contractelor comerciale incheiate cu dumneavoastra sau pentru a respecta reglementarile legale in vigoare.
Prelucram datele cu caracter personal ale persoanelor dumneavoastra de contact pentru transmiterea de comunicari catre acestea in scopului executarii contractelor incheiate.
 
  1. Ce date personale prelucram?
 
In vederea incheierii si executarii contractelor intre SWISSPOR si dumneavoastra, precum si pentru indeplinirea obligatiilor legale care ne revin in calitate de operatori, prelucram o serie de date cu caracter personal, respectiv:
Datele cu caracter personal ale persoanelor dumneavoastra de contact, cum ar fi, dar fara sa ne limitam la: reprezentantii legali, persoanele de contact din cadrul societatii, constand in principal in date de identificare precum: nume si prenume, adresa e-mail, numar de telefon.
 
  1. Cum prelucram datele personale?
 
SWISSPOR prelucreaza datele cu caracter personal pe care ni le furnizati in mod direct sau pe care le obtinem ca urmare a consultarii site-urilor web disponibile public, bazele de date si alte surse publice.
 
 
  1. Cui dezvaluim datele dumneavoastra cu caracter personal?
 
Pentru scopurile mentionate mai sus, privind interesele noastre legitime de afaceri si obligatiile legale, este posibil sa transmitem datele dumneavaostra cu caracter personal catre autoritati publice, organe judiciare, consultanti externi sau parteneri catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii cum ar fi, dara fara a ne limita la : servicii juridice, servicii de audit, servicii de transport, servicii de traducere autorizata, etc, asigurandu-ne totodata ca instituim garantii adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
In prezent, in vederea relizarii scopurilor de prelucrare mentionate, nu transferam date cu caracter personal in afara Romaniei, in state membre UE sau in afara UE.
 
  1. Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal?
 
Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate si pastrate atata timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor relatiei contractuale pe care o avem cu dumneavoastra sau pentru a asigura conformitatea cu obligatiile legale sau de reglementare.
 
 
 
 
  1. Care sunt deprepturile dumneavoastra in legatura cu datele cu caracter personal
 
In calitate de operator avem obligatia de a asigura persoanelor ale caror date le prelucram urmatoarele drepturi:
Dreptul de informare – peroana vizata a re dreptul de a obtine informatii asupra modalitatii de prelucrare si protejare a datelor
Dreptul de acces – persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc
Dreptul la rectificare - Persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator,  rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc
Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – persoana vizata are dreptul de a solicita stergerea datelor cu character personal, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege
Dreptul la restrictionarea prelucrarii – persoana vizata are dreptul de a obtine marcarea datelor cu character personal stocate cu scopul limitarii prelucrarii ulterioare, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege
Dreptul la portabilitatea datelor – persoana vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal
Dreptul la opozitie - persoana vizata are dreptul de a se opune, din motive legate de situatia particulara în care se afla, prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii. Operatorul nu mai prelucreaza datele cu caracter personal, cu exceptia cazului în care operatorul demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanta.
Dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – persoana vizata are deptul de a se adresa cu plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, respectiv de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi care au fost incalcate cu privire la legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.
 
Pentru exercitarea acestor drepturi sau daca aveti intrebari cu privire la modul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarele adrese de e-mail: office@swisspor.ro sau info@swisspor.ro
 
Aceasta declaratie privind politica SWISSPOR in vederea Protejarii Datelor cu Caracter Personal intra in vigoare la data de 25 mai 2018 si este postata pe site-ul Companiei la adresa: www.swisspor.ro
Daca vor fi aduse modificari, pentru a va mentine informati cu privire la modul cum prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, vom publica o noua versiune a acestui document pe site-ul Companiei.



Catalog Produse 2018

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est 107060 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj