• Sistemul swisspor pentru pardoseli

    Sistemul swisspor pentru pardoseli

  • swissporEPS  Panta

    swissporEPS Panta

  • swissporEPS T Fono

    swissporEPS T Fono

  • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

    swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Politica swisspor GDPR

POLITICA SWISSPOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


 Confidentialitate


  1. GENERAL/RESPONSABIL

Prin intermediul acestei declaratii privind protectia datelor, SWISSPOR  ar dori sa informeze cititorii si utilizatorii site-ului web (utilizatori) cu privire la natura, domeniul de aplicare si scopul datelor cu caracter personal prelucrate. In plus, persoanele vizate/utilizatorii sunt informate cu privire la drepturile lor prin intermediul acestei declaratii privind protectia datelor.
Stim ca manipularea atenta a datelor cu caracter personal este foarte importanta pentru dumneavoastra si apreciati increderea ca SWISSPOR se va ocupa de aceste date cu responsabilitate.
Temeiul juridic pentru protectia datelor cu caracter personal si prelucrarea datelor este Regulamentul general privind protectia datelor(GDPR).


  1. CE DATE/INFORMATII CU CARACTER PERSONAL VOR FI PRELUCRATE SI IN CE SCOP?

Practic, colectam informatii atunci cand vizitati site-urile noastre web. Aceste informatii sunt denumite "cookie". Impreuna cu informatiile pe care ni le-ati furnizat, vom putea adapta vizitele la site-ul nostru mai bine nevoilor dumneavoastra.
Daca nu doriti sa ne furnizati informatiile personale necesare, este posibil sa nu puteti efectua tranzactia in cauza si, prin urmare sa nu folositi oferta noastra de servicii.
Pe langa datele dumneavoastra cu caracter personal si utilizarea acestora in scopurile descrise mai sus, nu publicam sau tranzactionam cu datele dumneavoastra personale in niciun fel si nu le transmitem tertilor fara temei juridic, fara a va informa in prealabil si in conformitate cu legislatia actuala privind protectia datelor.


  1. VA PROTEJAM DATELE PERSONALE?

Pentru a garanta securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal, am introdus o serie de masuri tehnice (art. 32 GDPR). Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt stocate in retele securizate care pot fi accesate numai de un numar limitat de persoane care au drepturi speciale de acces si care se angajeaza sa respecte si sa mentina confidentialitatea acestor date. In pofida acestor masuri, de fiecare data cand furnizati date cu caracter personal pe Internet, exista riscul ca acestea sa fie interceptate si utilizate de terti in afara controlului nostru. Desi facem tot ce ne sta in putere pentru a va proteja informatiile personale si confidentialitatea, nu putem garanta securitatea informatiilor pe care le furnizati pe Internet.
 


  1. STERGEREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL/PERIOADA DE PASTRARE

SWISSPOR proceseaza si stocheaza datele cu caracter personal ale subiectului de date exclusiv pentru perioada necesara atingerii scopului depozitarii sau, daca acest lucru este necesar in acte cu putere de lege sau regulamente, care din datele vizate sunt necesare pentru prelucrarea persoanelor responsabile (de exemplu, perioadele de pastrare legale).
In cazul in care scopul pentru care au fost stocate datele cu caracter personal este omis sau expira o perioada legala de pastrare, datele cu caracter personal sunt blocate sau sterse in mod obisnuit si in conformitate cu reglementarile legale.
Daca v-ati abonat la un buletin informativ, datele vor fi sterse dupa dezabonare/revocare a buletinului informativ.

 
  1. UTILIZAREA MODULELOR COOKIE

 
Acest site web utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza web furnizat de Google Inc. ("Google"). Google Analytics utilizeaza asa-numitele "cookie-uri", fisiere text care sunt stocate pe computer si care permit o analiza a utilizarii site-ului web. In plus, usurinta in utilizarea site-ului web poate fi adaptata si optimizata in permanenta. Informatiile generate de cookie despre utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site este de obicei transmis la un server Google in SUA si stocate acolo. Cu toate acestea, in cazul in care anonimizarea IP este activata pe acest site web, adresa dumneavoastra de IP va fi trunchiata de Google in Statele membre ale Uniunii Europene sau in alte state contractante ale acordului privind Spatiul Economic European. Numai in cazuri exceptionale va fi transmisa adresa IP completa catre un server Google din SUA si trunchiat acolo. Google va utiliza aceste informatii in scopul evaluarii utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului web, compilarea rapoartelor privind activitatea site-ului web pentru operatorii de site-uri web si furnizarea altor servicii legate de utilizarea site-ului web si a internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informatii catre terti daca acest lucru este necesar prin lege sau daca tertii prelucreaza aceste date in numele Google. Adresa IP transmisa de browser in cadrul domeniului de aplicare al Google Analytics nu va fi fuzionata cu alte date de la Google.
 Atunci cand utilizati sau setati cookie-uri care contin date cu caracter personal sau acceptati conditiile de confidentialitate, SWISSPOR isi obtine consimtamantul in avans, furnizand informatii cu privire la scopurile modulelor cookie utilizate prin intermediul navigarii pe site-ul nostru.
 
Utilizarea ofertelor noastre este, de asemenea, posibila fara cookie-uri, dar poate fi restrictionata ca rezultat.
 
De asemenea, puteti impiedica colectarea de date generate de cookie si legate de utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului web (inclusiv adresa IP) la Google si procesarea acestor date de catre Google utilizand plugin-ul de browser disponibil la urmatorul link. Descarcati si instalati: OptOut Google Analytics
 
  1. DREPTURILE PERSOANEI CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Urmatoarele drepturi sunt pentru dvs., in calitate de persoana afectata de date, in sensul GDPR despre care am dori sa va informam prin prezenta.

DREPTUL LA INFORMARE

Subiectul prelucrarii datelor cu caracter personal are dreptul de a primi informatii gratuite cu privire la datele cu caracter personal stocate  si o copie a acestor informatii in orice moment de la operator.

DREPTUL LA CORECTARE

Subiectul datelor are dreptul de a solicita fara intarziere operatorului corectarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc.

DREPTUL LA STERGERE (ARTICOLUL 17 DIN GDPR)

Subiectul de date are dreptul de a solicita operatorului sa stearga datele cu caracter personal care il privesc fara intarziere, in masura in care acestea nu sunt necesare in scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate in alt mod si nu exclude niciun temei juridic. In cazul in care se solicita stergerea de catre subiectul de date, SWISSPOR verifica cerintele legale mentionate mai sus si informeaza subiectul cu privire la acest lucru.

DREPTUL LA LIMITAREA PRELUCRARII (ARTICOLUL 18 DIN GDPR)

Subiectul de date are dreptul de a solicita operatorului sa limiteze prelucrarea.

DREPTUL LA TRANSFERUL DE DATE (ARTICOLUL 20 DIN GDPR)

Subiectul de date are dreptul de a obtine datele cu caracter personal care il privesc, pe care le-a furnizat unui operator, intr-un format structurat, comun si lizibil automat, avind  dreptul de a transfera aceste date catre un alt operator fara obstacole din partea operatorului caruia i-au fost puse initial la dispozitie datele cu caracter personal.

DREPTUL DE A OBIECTA (ARTICOLUL 21 DIN GDPR)

Daca SWISSPOR prelucreaza date cu caracter personal bazate pe un interes public sau se desfasoara in exercitarea autoritatii publice sau este necesar din cauza unui interes legitim, subiectul datelor are dreptul de a obiecta acestei prelucrari a datelor lor in orice moment. Daca SWISSPOR proceseaza date cu caracter personal pentru a efectua marketingul direct, subiectul datelor are dreptul de a obiecta la aceasta prelucrare a datelor sale in orice moment. Acest lucru este valabil si pentru crearea de profiluri, in cazul in care aceasta este legata de o astfel de comercializare directa.

DREPTUL LA REVOCARE (ARTICOLUL 7 DIN GDPR)

Orice subiect de date vizat de prelucrarea datelor cu caracter personal are dreptul de a revoca in orice moment consimtamantul prealabil al prelucrarii datelor. Revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului pana la revocare.

PLANGERE (ARTICOLUL 77 GDPR)

In cazul in care subiectul considera ca prelucrarea datelor sale incalca reglementarile in materie de protectie a datelor sau ca cererile sale de protectie a datelor au fost incalcate , acesta poate depune o plangere la  Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,  B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania. Daca un utilizator doreste sa utilizeze acest drept, poate contacta www.dataprotection.ro in orice moment.


DREPTUL PERSOANEI IN CAUZA
Daca aveti orice intrebari cu privire la protectia datelor sau exercitarea drepturilor de autor,  va rugam sa ne contactati la urmatoarele adrese de contact::
  • pe E-Mail: info@swisspor.ro sau office@swisspor.ro
  • prin posta la: S.C. SWISSPOR S.A. Com. Berceni; Sos.de centura Ploiesti Est 107060
    jud.Prahova



Catalog Produse 2019

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est 107060 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj