• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swisspor EPS - Panta

  swisspor EPS - Panta

 • swisspor EPS T Fono

  swisspor EPS T Fono

 • EPS Grafitat - swisspor LAMBDAPor

  swisspor LAMBDA - EPS Grafitat

»
Despre noi

Grupul swisspor Romania

     Swisspor este o companie elvetiana, fiind unul dintre cei mai importanti dezvoltatori, fabricanti si furnizori de produse si servicii pentru eficientizarea energetica si anveloparea estetica a cladirilor. Grupul Swisspor este prezent la nivel european prin intermediul filialelor sale nationale.

        In Romania, grupul opereaza prin intermediul celor doua unitati ale sale, Swisspor SA Ploiesti si Isopor SRL Cluj-Napoca, fiind unul dintre formatorii pietei termo si hidroizolatiilor in constructii , desfasurand actiuni de promovare a eficientei energetice.

         Swisspor Romania ofera o gama larga si inovativa de produse si sisteme adaptate, optimizate si testate pentru aplicatii diverse in constructii.

      Swisspor este decis sa lanseze produse noi pentru perfectionarea solutiilor si sistemelor de izolare, etansare si protectia constructiilor si sa ramana un model formator pentru piata romaneasca.

         Ne impunem sa mentinem stacheta tot timpul ridicata si sa cautam sa ne diferentiem prin produse de calitate superioara, la preturi competitive.


www.swisspor.com


Catalog Produse 2018

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est 107060 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj