• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swisspor EPS - Panta

  swisspor EPS - Panta

 • swisspor EPS T Fono

  swisspor EPS T Fono

 • EPS Grafitat - swisspor LAMBDAPor

  swisspor LAMBDA - EPS Grafitat

»
Noutati » Swisspor – Aniversare 20 de ani

Swisspor – Aniversare 20 de ani


Swisspor este o companie elvetiana cu o experienta de peste 50 ani in domeniul izolatiilor.  Compania si-a extins prezenta pe mai multe piete europene, desfasurandu-si activitatea in 17 fabrici din Elvetia si Europa.
Traditia si experienta internationala inseamna un plus strategic de flexibilitate si dinamism. Increderea, flexibilitatea, si cultura calitatii fac parte din atitudinea Swisspor consolidand traiectoria acestui parcurs exemplar.
Prezent pe piata romaneasca din 1998, Swisspor este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si sisteme de termo, fono, si hidroizolatii, respectand standardele europene din domeniu.
Folosind materiale Swisspor, consumul energetic al cladirilor este optimizat in conditiile cresterii confortului iar uzul complementar al serviciilor menajeaza sensibil resursele financiare ale partenerilor grupului.
Adaptandu-se unei piete aflata in perpetua miscare, Swisspor Romania investeste in retehnologizari si extinderi, rezultatul unei evolutii strategice gandite pe termen lung ce vizeaza un singur lucru: cultura calitatii.
In cele doua unitati din Romania, Swisspor Ploiesti si Isopor Cluj  grupul mobilizeaza o echipa solida in cadrul careia perseverenta manageriala si daruirea personalului calificat pozitioneaza activitatea pe coordonatele calitatii totale.
Clientii  Swisspor Romania sunt cea mai importanta  investitie.
Structura la nivel national de agenti de vanzari si distributie, facilitatiile logistice costituie garantia seriozitatii si preocuparii vizavi de orice solicitare este adresata grupului Swisspor Romania.
Pentru ca Swisspor si-a facut o datorie din a investi in oameni.
Profesionalismul si entuziasmul lor a facut din Swisspor Romania un partener respectat si de incredere.
Citeste despre istoria firmei Swisspor in Romania si experienta acumulata pe piata romaneasca pe parcursul celor 20 de ani!
Sarbatorim impreuna aniversarea Swisspor Romania de 20 de ani, timp care am devenit un partener de incredere si resprectat datorita produselor de calitate!
 

 

Catalog Produse 2018

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est 107060 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj