• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Noutati » Sistemul swisspor FUNDAMENT – Totul pentru o baza solida

Sistemul swisspor FUNDAMENT – Totul pentru o baza solida

Sistemul swisspor FUNDAMENT se utilizeaza la izolatia perimetrala a cladirilor, care acopera zona cladirii ce intra in contact cu solul. Izolatia perimetrala presupune izolarea partilor exterioare din cladire care ating solul, atat vertical cit si orizontal.

Izolatia perimetrala este o operatiune foarte importanta deoarece protejeaza peretii si structura cladirii. Iar daca izolatia a fost realizata corect, atunci problemele precum mucegaiul sau umezeala nu vor aparea.

O fundatie nesigura poate cauza probleme pe termen lung si poate afecta chiar si structura cladirii. De aceea este recomandat ca inca de la constructia cladirii sa optezi pentru un sistem de izolatie, care iti ofera protectie impotriva apei dar ajuta si la pastrarea temperaturii optime. Este de preferat ca izolatia fundatiei sa fie realizata in timpul constructiei cladirii, desi aceasta se poate realiza si ulterior, in timpul lucrarilor de renovare.

O izolatie exterioara de calitate va asigura siguranta, economia si rezistenta unei constructii. De aceea este important ca produsele alese sa respecte standardele in vigoare si sa fie la standarde inalte de calitate.

Un alt avantaj al sistemului swisspor FUNDAMENT il reprezinta economia de energie si rezistenta pe termen lung datorita calitatii ridicate ale materialelor utilizate. Pe langa acest avantaj, sunt vizate diferite aspecte, spre exemplu ecologia, economia de energie si durabilitatea. Dar sunt luate in considerare si aspectele practice, spre exemplu usurinta, siguranta si exactitatea montajului.

Materialele folosite pentru fundatie si sistemul ales trebuie sa se potriveasca cu tipul structurii cladirii. Iar in cazul in care o cladire are subsol, acesta trebuie izolat corespunzator pentru a evita umezeala excesiva si temperaturile extreme.

Sistemul swisspor FUNDAMENT iti pune la dispozitie o gama diversificata de polistiren pentru izolarea fundatiei si produse pentru cazurile cu si fara apa freatica, solutii pentru peretii de sub nivelul solului, peste nivelul solului si sub placa de baza. In acest fel, folosind gama de produse swisspor poti izola zona perimetrala cu materiale care sunt usor de utilizat si care respecta normativele legale in vigoare.

Catalog swisspor 2024
Catalog Produse 2024

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj